Altınbaşak Başarıya Doymuyor

Milli Eğitim ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği okullar arası basketbol il birinciliği yarışmalarında şampiyon Özel Altınbaşak Ortaokulu oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 15:38
Altınbaşak Başarıya Doymuyor

Altınbaşak Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Eğitim ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği okullar arası basketbol il birinciliği yarışmalarında şampiyon Özel Altınbaşak Ortaokulu oldu.

Küçükler finalinde Nazmiye Demirel ortaokulunu 59-36, yıldızlar finalinde ise Ülkü Ortaokulunu 64-51 yenerek yenilgisiz Isparta şampiyonu oldu. Grup maçları ve final grubu maçlarını yenilmeden tamamlayan Altınbaşak Koleji, Küçükler Kategorsinde Gülcü Ortaokulunu 86-4 Mavikent Ortaokulunu 59-24, Gülistan Ortaokulunu 51-11 ve final maçında Nazmiye Demirel Ortaokulunu 59-36 yenerek Isparta Şampiyonu oldu.

Yıldızlar Kategorisinde ise Halıkent Ortaokulunu 58-16, Ülkü Ortaokulunu 45-27, TED Ortaokulunu 55-27, Mustafa Şener Ortaokulunu 70-15 yenerek Isparta Şampiyonu oldu. Coşkulu geçen maçların ardından şampiyon olan Altınbaşak Koleji küçük erkek ve yıldız erkek kategorilerinde ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

Antrenör Metin İnal ve Beden Eğitimi öğretmeni Menderes Demir emeklerinin karşılılıklarını aldıkları için mutlu olduklarını, inşallah hedeflerinin bundan sonra daha büyük başarılara imza atmak olduğunu belirttiler.

Okul Müdürü Ömer Doğan; taraflı tarafsız herkese, bizleri maçlarda yalnız bırakmayan velilerimize, antrenör ve sporcularımıza teşekkür ederek Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi. Doğan; sabırlı ve programlı çalışmanın başarıyı getirdiğini, eğitim, kültürel ve sportif anlamda her türlü katkıyı Isparta’mıza sunmaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.