Altınbaşak En Çok Projesi Davet Edilen Okul Oldu

Altınbaşak Tübitak tarafından düzenlenen 44. Ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri bölge yarışmasında da adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2013 10:12
Altınbaşak En Çok Projesi Davet Edilen Okul Oldu

Tübitak tarafından düzenlenen 44. Ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri bölge yarışmasına Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Fizik(temel), Uygulamalı Fizik, Kimya, Matematik, Sosyoloji, Tarih ve Psikoloji alanlarından 2013 yılında Antalya, Denizli, Konya, Burdur ve Isparta illerinden toplam 477 proje başvurmuştur. Bu projelerden 89 tanesi Ispartaya finalist olarak çağrıldı, Ispartadan toplamda 34 proje finalist oldu.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları toplamda 49 projeyle yarışmaya başvurdu, 11 projesi davet edilen Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Akdeniz bölgesinden en çok projesi finalist olarak davet edilen tek okul oldu. Proje tabanlı eğitimin öğrencilerin bireysel gelişimde büyük önemi olduğunu ve projelerin rehber öğretmenlerimizin kontrolünde eğitim öğretim yılının başından buyana özverili bir şekilde yapıldığını belirten Okul Müdürü Vahit Çiftçi yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.