Altınbaşak Gazetecilerle Buluştu

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi yöneticileri bu sabah gazetecilerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2013 14:20
Altınbaşak Gazetecilerle Buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi’nde gazetecilerle bir araya gelen okul yöneticileri gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Çopur, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Gönüllü olarak toplumu denetleme görevi üstlenmiş bir mesleğin temsilcilerisiniz. Bu zor görevde sizlere başarılar diliyoruz” dedi.
Konuşmasının devamında Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları hakkında çeşitli bilgiler veren Çopur, gazetecilere Fethullah Gülen’in Yenilenme Cehdi ve Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Mesnevi Terapi isimli kitpalarıyla 2013 ajandası hediye etti.

Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa’da yaptığı konuşmada Altınbaşak Eğitim Kurumlarının gazetecilere verdikleri öneme işaret ederek bu ince davetleri için okul yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.