Altınbaşak İNEPO'da 4 Proje İle Birinci Oldu

Özel Altınbaşak Anadolu - Anadolu Öğretmen Lisesi İnepo’da 4 proje ile finalist oldu. 740 proje ile çeşitli kategorilerde yapılan İnepo Ulusal Çevre Proje Olimpiyatı'nda yarışmaya 4 proje ile hak kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2012 16:35
Altınbaşak İNEPO'da 4 Proje İle Birinci Oldu

Özel Altınbaşak Anadolu - Anadolu Öğretmen Lisesi  İnepo’da 4 proje ile finalist oldu. 740 proje ile çeşitli kategorilerde yapılan İnepo Ulusal Çevre Proje Olimpiyatı'nda yarışmaya 4 proje ile hak kazandı.
   
Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen İnepo Uluslararası Çevre Yarışması'nın Türkiye Finali, İstanbul Büyükçekmece'deki Fatih Koleji'nde 6 ve 7 Nisan 2012’da gerçekleştirilecek.
     
Özel Altınbaşak Anadolu - Anadolu Öğretmen Lisesi Kimya Öğretmeni Mahmut ÇOPUROĞLU'nun danışmanlığında Çevre Biyoloji dalında Selahattin alperen UYSAL ve Furkan ULAŞ  2 proje ile yarışmaya finalist olarak katılmaya hak kazamdı. Ayrıca, fizik öğretmeni Osman Mutlu danışmanlığında Çevre fizik dalında Asım burak GÜNDÜZ ve Kutay ATALIÇ finalist oldu.Çevre Kimya dalında yine okulumuz kimya öğretmenlerinden Fatma Tuba ÇOPUROĞLU ve öğrencisi Zemzem ÖZDEMİR finalist oldu.
  
Okul müdürümüz Sayın Vahit ÇİFTCİ Isparta'dan Tek Finalist okul olarak Isparta'yı temsil edecek olmanın haklı grurunu yaşıyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum