Altınbaşak LYS’de Şampiyon Çıkardı

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi elde ettiği derecelerle yeni rekorlara imza attı.

Yayınlanma:
Altınbaşak LYS’de Şampiyon Çıkardı

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi öğrencilerinden Burak Şahinoğlu Y-MF -1 ve Y-MF-2 puan türlerinde Türkiye Birincisi, Y-MF-3 ve Y-MF-4 puan türlerinden Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca tüm puan türlerinde(dil puanları dışında) Isparta birincisi oldu.

Burak Şahinoğlu, SBS’de de Türkiye İkincisi olarak Isparta’nın adını duyurmuştu. SBS sonrası gelen teklifleri geri çevirerek Isparta’da kalan Burak elde ettiği derece ile Isparta’nın adını bir kez daha duyurmuş oldu.
Ayrıca; ilk 10’da 6 Türkiye Derecesi, ilk 100’de 50 Türkiye Derecesi, ilk 1000’de 149 Türkiye Derecesi elde edildi.

İşte ilk bine giren öğrenciler: Burak Şahinoğlu, Şerife Bakırcı, Aykut Burak Bayav, Bilal Altuntaş, İsra Nur Koçkar, Tolga Yiğit, Selahattin Alperen Uysal, Fatih Bilal Sezer, Muhammed Enes Vural, Semiha Gültekin, Muhammed Fethullah Naslıca, Elif Kübra Akın.

Okul Müdürü Vahit Çiftçi, Altınbaşak Eğitim Kurumları olarak eğitimde Isparta’nın adını duyurmak için çalıştıklarını, başarılı öğrencileri Isparta’da tuttuklarını ve bunların sonuçlarını aldıklarını ifade etti.

Bir çok alanda Isparta’nın adını Türkiye’de ve Dünya’da duyurmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çiftçi, üniversite sınavlarında, proje yarışmalarında ve spor müsabakalarında her yıl yeni dereceler elde ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Ayrıca eğitime desteklerinden dolayı tüm Ispartalı’lara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.