Altınbaşak Sağlık Meslek Lisesine Yoğun İlgi

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları bünyesine yeni bir bölüm daha kattı.

Yayınlanma:
Altınbaşak Sağlık Meslek Lisesine Yoğun İlgi

Türkiye’de sağlık sektöründeki ciddi ihtiyaca binaen son dönemde önemi artan sağlık meslek liseleri, mezun öğrencilerine ciddi iş imkanı sunuyor.
Bu durumu dikkate alan Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları 2012-2013 Eğitim Öğretim yılına Bedri Ayhan Lisesi ve Sav komplekslerinde olmak üzere sağlık meslek lisesinin hemşirelik bölümünü açarak başlamıştı. İş bulma imkanı yüksek olan sağlık meslek liseleri yoğun ilgi görmüştü. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Sav kompleksinde hemşirelik bölümü yanında erkek öğrenciler içinde Acil Tıp Teknisyenliği bölümü açılacaktır.
Okul Müdürü Vahit Çiftci; Isparta için önemli bir adım attıklarını ve bunun verimini aldıklarını aynı zamanda Isparta’da eğitim adına yeni kapılar açmak istediklerini daha önce belirttiklerini ifade ederek Acil Tıp Teknisyenliği bölümü Ispartamıza hayırlı olsun dedi.

Özel Altınbaşak Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Cibelik ise dört yıllık eğitim neticesinde mezunlarımız KPSS’ye girerek hemşire olarak atanabilmekte veya özel sağlık kuruluşlarında hemşire olarak çalışabilmektedirler diyerek kontenjanların sınırlı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.