Altınbaşak Yap-Boz Şenliği

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu değişik etkinlik ve başarılarla kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 21:03
Altınbaşak Yap-Boz Şenliği

Bu etkinliklerden biri de 5 yıldır, anasınıfı 6 yaş gruplarına yapılan boyama şenliği. Ancak bu yıl okul format değişikliği yaparak Isparta’da ilk defa yap-boz ( Puzzle ) şenliğine yapıldı.

Yap-boz şenliği Isparta’daki anasınıfları ve müstakil anaokullarının 6 yaş gruplarına hitap etmekte. Özel Altınbaşak ilköğretim okullu bu şenlikle öğrencilerin; kendilerine güven duyabilmesini, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmesini, bilimsel düşünme alışkanlığın kazanabilmesini, bilgi, dikkat yeteneklerini geliştirebilmelerini amaçlamıştır.

Bu şenliğe ilköğretim anasınıfları ve müstakil anaokullarından toplam 39 okul, ortalama 450 öğrenci katıldı. Şenliğe katılan bütün öğrencilere T-Shirt, şapka, yap-boz, kalem kutusu, kalem, silgi ve defter hediye edildi.

450 öğrenci yap-bozlarını yapmak için uğraşlarken öğrenci velilerine de okul rehber öğretmeni Ali KIVRAK okulun konferans salonunda “Okul Olgunluğu Ve Okula Yeni Başlama Yaşı” konulu bir saatlik seminer verdi. Seminerin ardından öğrenci ve velilerine kabune, helva, ayran ikramı yapıldı. Daha sonra küçük öğrenciler şişme parkta gönüllerince eğlendiler. Ayrıca tüm öğrencilerimize pamuk şeker ikramı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.