Altınbaşaklı Öğrenciler Gönülleri Fetetti

Altınbaşak Kültür,Sanat Kulübü öğrencileri Sahne performanslarıyla izleyicilerin takdirini topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2013 11:45
Altınbaşaklı Öğrenciler Gönülleri Fetetti

Isparta İl Müftülüğünce organize edilen Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde ..”Alemlere Rahmet Geliyor” adlı Tiyatro oyunu,”Hadisler Oratoryo” ve bir öğrencinin seslendirdiği “Naat” İle çalışmalarını sergileyen Özel Altın Başak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Kültür ve Sanat Kulübü öğrencileri sahne performanslarıyla Belediye Kültür Merkezi salonunu dolduran Ispartalı Bayanların Takdirlerini topladılar.

Cahiliye döneminin anlatıldığı Tiyatro oyunu,oratoryo ve naat okunurken bayanların oldukça duygusal anlar yaşadığı ve göz yaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Altınbaşak Kültür ve sanat kulübü genel sanat yönetmeni Akın Özpoyraz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi,”Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hazırladığımız çalışmalar ile 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılı içerisindeki faaliyetlerimizi tamamlamış olduk. 2013-2014 eğitim döneminde de birbirinden güzel faaliyetlerimizi tüm Isparta halkına sunmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin Gül Kenti Isparta her şeyin en iyisine en güzeline layıkdır”dedi.

Okul Müdürü Mahmut Çopuroğlu’da konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Öğrencilerimizin sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurduğumuz kulüplerimizden biri olan Kültür ve Sanat kulübü Kutlu Doğum haftası nedeniyle hazırladıkları etkinliklerle 2013-2013 eğitim dönemi faaliyetlerini başarıyla tamamladılar.

Kültür ve Sanat kulübün de görev alan tüm öğrencilerimizi başarılı performansları ve okul tanıtımına katkılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum