Altınbaşak’ta Kariyer Günleri

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, son sınıf öğrencilerine sınava yönelik “Meslek Tanıtım Seminerleri” düzenliyor. Seminerin ilk misafiri ise BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin oldu.

Yayınlanma:
Altınbaşak’ta Kariyer Günleri

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, 12.Sınıf öğrencilerine sınava yönelik “Meslek Tanıtım Seminerleri” düzenliyor. Isparta içinden ve dışından alanında başarılı olan meslek sahiplerini öğrencileriyle buluşturan Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, sınav öncesi öğrencilere meslek seçiminde yardımcı oluyor.

Meslek Tanıtım Seminerleri’nin ilk misafiri Isparta’da ve Akdeniz Bölgesi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin oldu. Eşit ağırlık alanında sınava hazırlanan 12.Sınıf öğrencileriyle görüşen Tuncay Engin, üniversite ve sonrası ile ilgili öğrencilerle sohbet etti. Özellikle “Hukuk Fakültesi” üzerinde duran Engin, öğrencilere önemli bilgiler verdi.

Seminer’den oldukça memnun olan öğrenciler BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’e teşekkür etti.
Okul Müdürü Vahit Çiftçi, BAKA Genel Sekreteri Engin’e davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti. Amaçlarının Meslek Tanıtımı yanında öğrencilere alanında başarılı olan meslek sahipleri ile tanıştırıp model almalarını sağlamak olduğunu söyledi.
12.Sınıf Koordinatör Müdür Yardımcısı Durmuş Ali Bilgin, seminerlerin yıl boyunca farklı meslek sahipleri ile devam edeceğini, amaçlarının meslek tanıtım ile birlikte öğrencilerin motivasyonunu sağlamak olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.