Altınbaşak'ta Kayıt Dönemi Yoğun Geçiyor

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu, Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’nde kayıt dönemi yoğun geçiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2012 14:15
Altınbaşak'ta Kayıt Dönemi Yoğun Geçiyor

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Vahit ÇİFTÇİ, ilköğretim ve lisede ara sınıflarda sınırlı kontenjanlarının olduğunu ve yoğunluk yaşadıklarını ifade etti.

9.Sınıf kayıtlarına SBS’nin açıklanmasıyla başlayacaklarını söyleyen ÇİFTÇİ, yeni eğitim-öğretim yılında Eğitim Kurumları bünyesinde yeni bir lise açacaklarını ve çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Sav’daki Eğitim Kompleksini yeni döneme hazırladıklarını söyleyen ÇİFTÇİ, amaçlarının Isparta’nın eğitim adına daha iyi yerlere gelmesinde katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

Ayrıca ara sınıflarda sınırlı kontenjanlarının olduğunu söyleyen ÇİFTÇİ, kayıt düşünen velilerin acele etmesi gerektiğini söyledi. Bazı ara sınıflarda kayıtların dolduğunu kontenjanı artırmak için uğraştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.