Altınbaşakta Kitap Okuma Semineri

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Zafer Ulusoy ve Sağlık Meslek Lisesi öğretmeni Süleyman Yeşilyurt tarafından kitap okuma semineri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2013 09:55
Altınbaşakta Kitap Okuma Semineri

Öğrencilere kitap okumanın önemi anlatan Ulusoy, “Kitap okuma, düşünceleri olgunlaştırır. Çok kitap okuyalım, okuduğumuz kitapları iyi anlayalım. Kitaplar, bizi motive eder, hayata bağlar ve ufkumuzu açar.

Düşünme, hedef belirleme, ileride yetenekli kişiler arasında yer alma imkanı verir. Eğer ülkemiz için bir kısım başarılı projeler geliştirip kendimizi ispatlamak istiyorsak bolca kitap okumalıyız. Çünkü önemli projeler üretmek, başarı ister, güç ister, gayret ister, bilgi ister dedi.

Özel Altınbaşak Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Cibelik ise;” Okumanın ne kadar önemli ve insana farkında olmasa bile büyük faydaları olduğunu Sayın Ulusoy anlattı. Ben de bir öğretmen olarak okumanın yaşı olmadığını, kitap okumanın bir alışkanlık olması gerektiğini düşünüyor ve bu önemli semineri veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum