Altınbaşak’tan Anne-Baba Okulu

Özel Altınbaşak İlkokulu ve Orta Okulu bu yıl 7’ncisini düzenleyecekleri “Anne-Baba Okulu”nu açıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2012 14:16
Altınbaşak’tan Anne-Baba Okulu

Anne-Baba Okuluyla velilere, yetkili aynı zamanda etkili ebeveyn olmanın yolu sağlanıyor. Özel Altınbaşak İlkokulu ve Orta okulu bünyesinde açılacak olan Anne-Baba Okulu 7 haftalık bir eğitim programı. 7 hafta boyunca velilere çocuk eğitimi ve aile içi iletişim konularında eğitim verilecek. Programın Eğitmeni olan Psikolojik Danışman Ali kıvrak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz Anne Baba Okulu programımız geçmişte mezun ettiğimiz anne babalar tarafından büyük beğeni topladığını ve fayda sağladığını söyledi. Ailelerden aldığımız geri bildirimlerin “Anne Baba Okulunda işlediğimiz birçok konuyu hayatımıza tatbik ettik ve faydasını yaşamaktayız” şekline olduğunu söyledi. Ve şimdiden kontenjanlarının dolmak üzere olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz 6 yılda 300 civarında anne babayı Anne Baba Okullarında mezun ettiklerini belirten Okul Müdürü Ömer Doğan Yapılan bu çalışmaların eğitimin kalitesine doğrudan etki ettiğini belirtti. Anne Baba Okulları sayesinde eğitimin üç saç ayağından biri olan aileleri de eğitimin bir parçası haline getirdiklerini vurguladı.

4-5 Aralık Tarihinde başlayacak eğitim 7 haftanın sonunda yapılacak mezuniyet yemeğiyle 22 ocak tarihinde sonbulacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.