Altınbaşak’tan Bilim Şenliği

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından geleneksel olarak yapılan Bilim Şenliği şöleni 10 Mayıs 2012 Perşembe günü başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 12:02
Altınbaşak’tan Bilim Şenliği

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından geleneksel olarak yapılan Bilim Şenliği şöleni 10 Mayıs 2012 Perşembe günü başlıyor. Bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Bilim Şenliği’nde birbirinden ilginç stantlar yer alıyor. Toplam 42 stantta 140 öğrencinin görev alacağı şenlikte bir birinden ilginç projeler sergilendi.

Bilim Şenliği Koordinatörü Durmuş Ali BİLGİN her yıl yaptıkları bilim şenliklerinde amaçlarının öğrencilerin bilime olan ilgisini artırmak olduğunu ve öğrencilerin yaptığı çalışmaları sergilemek olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Vahit ÇİFTCİ ise tüm Isparta’yı iki gün boyunca devam edecek olan Bilim Şenliklerine beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.