Altınbaşak’tan Bir İlk :Sağlık Meslek Lisesi

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları bünyesine yeni bir okul daha kattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2012 09:30
Altınbaşak’tan Bir İlk :Sağlık Meslek Lisesi

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları ilklere imza atmaya devam ediyor. Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları bünyesinde ilköğretim okulu, Anadolu lisesi ve Anadolu öğretmen lisesini bulunduruyordu. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi’nden sonra Isparta’da bir ilke imza atarak Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni açtı.

Türkiye’de sağlık sektöründeki ciddi ihtiyaca binaen son dönemde önemi artan sağlık meslek liseleri, mezun öğrencilerine ciddi iş imkanı sunuyor.

Bu durumu dikkate alan Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Isparta’da bir ilke imza attı. İlk defa açılan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yoğun ilgi gördü. İlk yılında üç sınıf açıldı ve tüm sınıflar doldu.

Okul Müdürü Mahmut ÇOPUROĞLU Isparta için önemli bir adım attıklarını ve bunun verimini aldıklarını söyledi. ÇOPUROĞLU, yakın bir zamanda Sav’da ikinci bir lise çatısı altında üç yeni okul açacaklarını ve çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Hizmete girdiğinde bölgenin en büyük okulları arasında yer alacağını ifade eden ÇOPUROĞLU Isparta’da eğitim adına yeni kapılar açmak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.