Altınbaşak’tan Eğitime Gönülden Destek

Altınbaşak Eğitim Kurumları eğitim ve öğretime verdiği önemi, bir ilki daha gerçekleştirerek vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Altınbaşak’tan Eğitime Gönülden Destek

2012-2013 Eğitim yılına Isparta’nın Sav Kasabası’nda Altınbaşak Eğitim Kompleksi’ni oluşturup Özel Altınbaşak Anadolu Liseleri’ni hizmete sunan Altınbaşak, aynı kompleks içerisinde İlahiyat Akademisi oluşturuyor.

“Eğitim gelecektir” düşüncesinden yola çıkıp 1992’den bu yana hiç durmaksızın tüm insanlığa ilim, fen, spor, soysal ve kültürel gibi daha birçok alanda bilgi aşılayıp ülkeye ve dünyaya zeki, başarılı ve kültürlü bireyler yetiştiren Altınbaşak Eğitim Kurumları, bu yıl da İlahiyat Akademi’yi oluşturarak tüm dünyaya daha güzel hizmetler vermeye devam ediyor.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Vahit Çiftci: “ Bu sene açılan Anadolu Sağlık Meslek Lisemiz ile önce ülkemizde sonra dünyada sağlık problemleri yaşayan insanlara yetişme gayreti içerisinde öğrenciler yetiştireceğiz. Bunun yanında ilim, kültür gibi geniş alanda da insanlığa hayırlı bireyler yetiştirmek için İlahiyat Akademi ‘yi bünyemizde insanlığa büyük bir hizmet olarak sunacağız” diye belirtti.

İlahiyat Akademi’nin temel atma töreni: 10 Mart 2013 Pazar günü saat 11:00 ‘de Sav Altınbaşak Eğitim Kompleksi’nde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum