Altınbaşak’tan İngilizce Kış Okulu

Altınbaşak, öğrencilerinin İngilizce konuşma, dinleme, yazma ve okuma becerilerinin gelişmesi için yabancı öğretmen tarafından verilen İngilizce kış okulu düzenledi.

Yayınlanma:
Altınbaşak’tan İngilizce Kış Okulu

Okul Müdürleri Vahit Çiftçi ve Mahmut Çopuroğlu, Altınbaşak Okulları olarak İngilizceye çok önem verdiklerini ve bunun için ciddi proje ve programlar gerçekleştirdiklerini ve İngilizce kış okulunun da bunlardan birisi olduğunu ifade ettiler.

Öğrencilerini sadece fen ve sosyal konularla donatmanın günümüz şartlarında yeterli olmadığını belirten Vahit Çiftçi, İngilizcelerini geliştiren öğrencilerinin gelecek kariyerlerinde yurt dışını gündeme aldıklarını ve okul olarak bu kararlarına etki eden İngilizce eğitimini sürekli desteklediklerini ifade etti.

Mahmut Çopuroğlu ise İngilizcenin öneminin öğrencilerimiz tarafından bilinmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve okul olarak öğrencilerimizi bu konuda yeni proje ve programlarla artan bir biçimde desteklemeyi ve donanımlı öğrenciler mezun etmeyi kendilerine hedef edindiklerini belirtti.
İngilizce Zümre Başkanı Özer Toksoy, başta okul idaresinin ve okulun İngilizce öğretmenlerinin İngilizce konusunda çok ciddi çalıştıklarını ve yıl içinde öğretilen İngilizcenin kış okulunda yabancı eğitmenlerle pratiğe döküldüğünü söyledi. Bu sayede kursa katılan öğrencilerin yabancı insanlarla konuşma korkularını yendiklerini ve rahatlıkla İngilizce bilgilerini pratiğe döktüklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.