Altınbaşak’tan Kitap Günleri

Özel Altınbaşak Liseleri, kitap günlerinde öğrencilerini tanınmış yazarlarla buluşturuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2012 14:06
Altınbaşak’tan Kitap Günleri

Edebiyat Zümresi tarafından kitap okuma etkinlikleri içerisinde yapılan buluşmaların ilkinde son dönemde “Hizmetkar Serisi” kitaplarıyla adından sıkça söz ettiren Cenk Enes Özer’i misafir etti.
Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi ve Özel Altınbaşak Lisesi’nde iki ayrı programda öğrencilerle buluşan Cenk Enes Özer, öğrencilerin ilgisinden oldukça memnun kaldı.

Yazarlık hakkında öğrencilerle sohbet eden Özer, kitapları hakkında da bilgi verdi ayrıca öğrencilerin sorularına da cevap verdi. Seminer sonunda kitaplarını imzalayan Özer, öğrencilerin ilgisinden çok memnun olduğunu söyledi.
Edebiyat Zümre Başkanı Ramazan Şanlı, Cenk Enes Özer’in kitaplarının öğrenciler tarafından çok beğenildiğini söyledi. Okul içinde kitap okumaya yönelik çok farklı çalışmalar yaptıklarını, bu buluşmanın da yapılan çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.