Altınbaşak'tan Satranç Dereceleri

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Liseleri öğrencileri Isparta’da yapılan Satranç Turnuvası’nda üç derece elde etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2012 17:13
Altınbaşak'tan Satranç Dereceleri

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gazi Sosyal Bilimler Lisesi’nde yapılan turnuva üç gün sürdü. 106 kişinin katıldığı turnuva oldukça çekişmeli geçti. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri turnuvada oldukça başarılı maçlar sonucunda üç derece aldılar.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Dilara KÜL Isparta İkincisi, Alihan KUŞ Isparta Üçüncüsü, Abdullah ÇELİK Isparta Beşincisi oldu. Elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olan öğrenciler birinciliği kaçırdıkları için üzgün olduklarını önümüzdeki yıl tüm dereceleri almak için çalışacaklarını söylediler.

Okul Müdür Yardımcısı Durmuş Ali BİLGİN, okul olarak satranca önem verdiklerini ve bunun sonucunu aldıklarını ifade etti. BİLGİN, amacımız okulda daha çok öğrencinin satrançla ilgilenmesi, dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum