Altınbaşak’tan Yapboz Şenliği

Isparta Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu tarafından 7’ncisi düzenlenen bir çok anaokulu ve anasınıflarının katıldığı yapboz şenliği öğrenci ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Altınbaşak’tan Yapboz Şenliği

İlk olarak özel Altınbaşak konferans salonunda öğrenci velilerine ‘’1.Sınıfa Uyum’’ konulu seminer, okulun psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Ali Kıvrak tarafından verildi. Velilere seminer verilirken, öğrenciler de büyük bir heyecanla yap-boza başladı. 320 öğrencinin katıldığı yap-boz şenliği büyük bir heyecanla devam etti.

Yap-bozlarını bitiren öğrenciler dışarıda kendileri için kurulan şişme parklara koştular. Onlarca öğrenci parklarda coşku içinde oynarken, palyaçolar da miniklerin yüzlerini boyayarak şenliğe ayrı bir renk kattılar. Okula getirilen küçük trene binen öğrencilerin sevinci gözlerinden okunuyordu. Ayrıca şenlikte minik öğrencilere pamuk şekeri, arkasından da Isparta’nın geleneksel yemeği olan kabune-helva-ayran ikramı yapıldı.
Bütün öğrencilerin her şeyden ücretsiz faydalandığı şenlikte ayrıca öğrencilere Özel Altınbaşak İlköğretim Okulu tarafından tişört-şapka-kalem kutusu-kalem-silgi gibi hediyeler verildi.
Okul idaresi böyle bir şenliğin amacının; çocuklarımızın kendilerine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmek, bilimsel düşünme alışkanlığı kazanabilmek, ilgi ve yeteneklerini geliştirebilmekmek olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.