'Altıngöl Eğirdir Otel' Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye’nin önde gelen işadamlarından Atakan Yazgan, memleketi Eğirdir’in namına yakışır bir şekilde otel yaptırdı. “Gelen kişiler müşterilerimiz değil, misafirimiz olacaklar” sloganı ile yeniden yapılandırılan Eğirdir Otel, yerli ve yabancı turistlere hi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 12:00
'Altıngöl Eğirdir Otel' Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye’nin önde gelen işadamlarından Atakan Yazgan, memleketi Eğirdir’in namına yakışır bir şekilde otel yaptırdı. “Gelen kişiler müşterilerimiz değil, misafirimiz olacaklar” sloganı ile yeniden yapılandırılan Eğirdir Otel, yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.

Yıllardır ilçe turizmine hizmet veren ancak, uzun süredir kapalı olması nedeniyle eksikliği hissedilen EĞİRDİR OTEL yenilendi ve bundan böyle ALTINGÖL EĞİRDİR OTEL olarak hizmet vermeye başladı.

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait olan ve girişimci Atakan Yazgan’ın sahibi olduğu Sahil Turizm Ltd. Şti. tarafından işletilen Altıngöl Eğirdir Otel bölgenin en büyük ve seçkin otellerinden birisi haline geldi.

Baştan sona yenilen ve 7 ay gibi kısa bir zaman zarfında restore edilen Altıngöl Eğirdir Otel’in resmi açılışı önümüzdeki Ağustos ayında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum