Altınkum Plajı’nda Yaza Hazırlıklar Başladı

Altınkum Plajı’nda Yaza Hazırlıklar Başladı

Yayınlanma:
Altınkum Plajı’nda Yaza Hazırlıklar Başladı

Eğirdir Belediyesi’ne ait Altınkum Plajı’nda sezonun yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir çalışma başlatıldı.

Yaz aylarında dolup taşan Eğirdir Altınkum Plajı için şimdiden temizlik ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yapılıyor. Eğirdir Belediyesi çalışanları, Plajda bulunan bungalov türü yapıların etrafını temizleyerek başladıkları çalışmalara, plajın tamamında çeşitli çevre düzenlemeleriyle tamamlayacak.

Yaz aylarında Eğirdir’in, en önemli turizm alanı olan Altınkum Plajı’nda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamanın haklı gururu yaşayan Eğirdir Belediyesi, titiz ve hummalı bir çalışma sonucunda 2015 yılı yaz sezonunu karşılamayı hedefliyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Altınkum Plajı, ilçemizin en önemli turizm potansiyellerinden bir tanesidir. Yaz sezonu öncesinde gerekli çalışmalarımızı başlattık. Hem çevre düzenlemesi, hem de temizlik konularında hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın, daha sonra yerli ve yabancı turistlerin gelip rahatlıkla gününü geçirebileceği ya da konaklayabileceği güzel bir Altınkum Plajı için çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum