Altınordu’da EMRE Kabusu

Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta Pazar günü Isparta Emrespor – Altınordu ile Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geleecek .

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2012 17:40
Altınordu’da EMRE Kabusu

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Yimpaş Yozgatspor deplasmanından 3 puanla dönen Isparta Emrespor, Altınordu hazırlıklarına başladı.
Ard arda alınan galibiyetlerle oldukça moralli olan Isparta Emrespor, Pazar günü kendi sahasında ağırlayacağı Altınordu maçından da galip ayrılmak istiyor. Takımın toparlanma sürecini atlattığını ve üst üste galibiyetler almaya başladığını dile getiren Isparta Emrespor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, kendi sahamızda oynayacağımız Altınordu maçından sahadan galip çıkmak istiyoruz. Bunun içinde gerekli idman ve antremanlarımızı yapıyoruz. Emrespor bu sezon ligde en az gol yiyen takımlar arasında ve her maçımız gol buluyoruz. Bu da bizim için rakiplerimizin bizi ciddiye almasına sebep oluyor. Taraftarlarımızdan özveri bekliyorum. Zor günlerimizde de yanımızda olsunlar. Hatalarımızda pes etmesinler. Biz sahada onlarda bizimle beraber tribünde mücadele etsin” dedi.

ALTINORDU TEKNİK HEYETİ SIKINTIDA

Pazar günü oynanacak Isparta Emrespor maçı öncesinde Altınordu’da, 3 oyuncunun sakat ve kart cezalı olması teknik heyetin canını sıkıyor.
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Geçtiğimiz hafta oydağımız maçta ceza alan ve sakatlanan oyuncularımız oldu. Bu oyuncularımızın olmayışı bizi Emrespor deplasmanında sıkıntıya sokacaktır. Fakat Isparta’dan 3 puanla dönmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum