Altyapı İşinizi Bitirin Migros Kavşağı’nda İhaleye Çıkacağız

Altyapı İşinizi Bitirin Migros Kavşağı’nda İhaleye Çıkacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2016 11:54
Altyapı İşinizi Bitirin Migros Kavşağı’nda İhaleye Çıkacağız

Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, katıldığı İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurumun çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Önceliklerinin şuanda Migros Kavşağı olduğunu vurgulayan Çobanoğlu, “Migros Kavşağı için Ağustos ayının ilk haftası ilana çıkacağız. İhaleyi sonuçlandırıp bu yıl sezonda uygunsa çalışmalara başlayacağız. Altyapı tesisi olan enerji, telekomünikasyonla ilgili kurumların bir an önce tesislerin deplasmanını hızlandırıp, boşaltmaları önem arz ediyor. Migros Kavşağını 450 günde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.
Diğer çalışmalar hakkında bilgi veren Çobanoğlu, şunları söyledi: “3 tane üst geçit planladık. Bunları da 2017’de planlayıp hizmete açacağız.Isparta-Eğirdir yolunda 38 km ile sıcak karışım çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl hedefimizi bitireceğiz. Eğirdir-Şarkikaraağaç arasını 2017’ye teklif ettik.
Antalya Dereboğazı yolumuz 41 km. bu çok büyük bir proje. Bu projede yaklaşık 10 bin 800 metre tünelimiz olacak. Hedefimiz yılsonuna kadar projeyi tamamlayıp 2017’de ihalesini yapmak.
Dostluk yolunda projeleri yılsonuna bitireceğiz. 2017 yatırım programına teklif edeceğiz alınması halinde ihalesini gerçekleştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.