Altyapı Tarihe Atılan İmzadır

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gerek bir önceki, gerekse şu anki dönemi içerisinde altyapıya büyük önem verdiğini ve bu dönemde yaptıkları altyapı çalışmalarıyla hedefe ulaşmak üzere olduklarını söylerken, altyapının tarihe atılan bir imza

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2013 13:48
Altyapı Tarihe Atılan İmzadır

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gerek bir önceki, gerekse şu anki dönemi içerisinde altyapıya büyük önem verdiğini ve bu dönemde yaptıkları altyapı çalışmalarıyla hedefe ulaşmak üzere olduklarını söylerken, altyapının tarihe atılan bir imza olduğunu söyledi.

Zabıta Kavşağı ile Eğirdir Yolu Karayolları Kavşağı arasında son aşamaya getirilen yağmur suyu bypass hattı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Artık 35 litre yağışa karşın evlerdeki su baskınları ortadan kalkmaya başladı. Bir önceki başkanlığım döneminde belli bölgelerimizde altyapı çalışmaları yapmıştık. Projeyi bir bütün olarak ele almış ve planlamıştık.

Isparta’mız meyilli bir arazi üzerine kurulu. Şu anda yaptığımız çalışmalarla sanayi bölgemizi de su baskınlarından kurtarmış oluyoruz. Bu çalışma ile tren yolu altındaki kerestecilerimiz ile yolun karşısında bulunan kerestecilerimiz de su baskınları sorunlarından kurtulmuş olacak” dedi.

Şehrin altyapısını yüzde 70 oranında tamamladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şu ana kadar 165 km altyapı, 155 km’de dayanıklı asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu.
Sanayi bölgesindeki çalışmaların yerin 4 metre altından sürdürü
ldüğünü kaydeden Günaydın, “Bundan önce yağışlarda yüzlerce evi su basıyordu, son yağışlarda artık bu sorunun ortadan kalktığını görüyoruz. Altyapının önemi ortaya çıkmıştır. Şehrimizi sel sularından kurtarmak hedefindeydik, bunu da gerçekleştirdik. Bir şehirde asıl olan altyapıdır. 81 ile örnek olmaya ramak kaldı. Isparta olarak altyapı hedefimizde nokta koymaya yaklaştık. Bu çalışmaları kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Kaliteli malzeme kullanıyoruz, kendi personelimiz ve iş makinelerimizle işi yapıyoruz ve beşte bire mal ediyoruz. Altyapı tarihe atılmış imza oluyor. Şehrimizi toparlamış durumdayız” şeklinde konuştu.

Bu arada personelle de sohbet eden ve çaylarını içen Başkan Günaydın’a vatandaşlarda yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. Bir vatandaş, “Yollarımız altyapıya kavuşuyor, tesviye ediliyor, asfaltlanıyor. Yağmur sularından, selden kurtuluyoruz. Şu andan itibaren sıkıntılardan kurtuluyoruz. Bu yolun yapılmasında katkıları olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum