Altyapı Yürekli İnsanların İşidir

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tunçolu ve mahalle sakinleri ziyaret etti.

Yayınlanma:
Altyapı Yürekli İnsanların İşidir

Bir süre önce mahallelerinin Hamamcıbaşı Sokak olarak bilinen 137 Cadde’de yapılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Başkan Günaydın’ı teşekkür etmek için ziyaret eden Çelebiler Mahallesi Muhtarı Tunçolu “Yolumuzun yenilenmesi ve sıkıntılarımızın giderilmesinden dolayı çok mutluyuz. Sizlere teşekkür ediyoruz. Başta altyapı ve asfalt çalışmalarınız olmak üzere daha güzel yatırımlarınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinizin devamını diliyoruz” dedi.

Muhtar Tunçolu ile birlikte ziyarete gelen mahalle sakinleri de, “Çelebiler ve Kurtuluş mahalleleri olarak göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Teşekkür bizim bir borcumuz. Belediyemiz çalışmasını çok güzel yapıyor. Bugüne kadar hiçbir başkan bu konulara eğilmedi. Altyapı yürekli insanların işidir. Altyapıyı yürekli insanlar yapar. Şehrin en önemli yatırımıdır” görüşlerinde bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Takdire ve teşekküre layık olmak güzel bir şey, mutluluk veriyor. Çalışmalarımıza şevk veriyorsunuz. Çalışma azmimiz artıyor. Bunlar bizim belediye olarak vazifemiz” ifadelerinde bulunarak bazı kesimlerin bu çalışmalara teşekkür etmedikleri gibi ‘Bu kışın bu asfaltlar çökecek’ gibi söylentiler çıkardıklarını aktardı. Günaydın, “Bu davranışınızın ve teşekkürünüzün bu sözleri çıkaranlara örnek teşkil etmesini diliyorum. Sizin bu yaptığınız ziyaret seviyeyi düzeltme açısından da ayrıca bir örnektir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum