Altyapıyı Dirhem Dirhem İşliyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın alt yapı ile ilgili hassasiyeti herkes tarafından biliniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2013 14:27
Altyapıyı Dirhem Dirhem İşliyoruz

Geçmiş dönem belediye başkanı olduğu dönemde ve bu dönemde de en fazla önem verdiği konular içinde yine alt yapı oldu. Bilindiği üzere kalıcı asfalt kaplama projesi kapsamında 2012 yılında 80 km caddenin kalıcı asfaltı tamamlanmıştı.

İşte bu kalıcı asfalt kaplama tamamlanmadan önce bu caddelerin tüm alt yapı sorunları çözülerek asfalt kaplama çalışmaları yapılmıştı. İşte bu alt yapının ana kanalları da biri Fatih Mahallesinden biri de Vatan mahallesinden olmak üzere iki ayrı noktada yağmur suyu kanal döşemeleri hızla devam ediyor.

Günaydın bu çalışmaları ile birlikte yağan yağmur nedeni ile sorun oluşturan caddelerde de alt yapı çalışmalarını devam ettiriyor. Bir hafta içerisinde 15 ayrı sokakta bu şekilde küçük alt yapı çalışmaları devam ediyor. Günaydın’da ana çalışmaların yanı sıra bu şekilde küçük çalışmaları da yerinde incelemelerde bulunuyor.

Günaydın, alt yapı konusunda sorunsuz tek il olma ünvanını Isparta’ya kazandırmak için başlatmış olduğu bu çalışma incelemesinde alt yapı çalışmalarını dirhem dirhem işlediklerini ifade etti.

Günaydın, “bir hafta içerisinde 15 ayrı noktada bu gibi çalışmalarımızı tamamladık. Bildiğiniz gibi buna benzer küçük sokaklarımızda zaman zaman su baskınları yaşanmakta. Bu su baskınlarını yok etmek için müdürlüğümüz dirhem dirhem çalışarak bu sorunları aşmaktadır.

İşte bu çalışmanın bir örneğini burada Işıkkent Mahallesinde görüyorsunuz. Bu çalışmamızı hemen hemen her mahallemizde görebilirsiniz. Burada yaptığımız çalışma buradaki birkaç evimizin su basmamasını sağlamaktır. Arıza yapmış olan kanallarımızı yenileyerek sokaklarımızdaki sorunu da çözmüş oluyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum