Amatör Kulüplere Yardım Meclisten Geçti

Amatör Kulüplere Yardım Meclisten Geçti

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2019 10:45
Amatör Kulüplere Yardım Meclisten Geçti

Isparta Belediyesi, şehirdeki Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakit yardımını uygun bulan Plan – Bütçe Komisyonunu raporu oy birliği ile kabul etti.

Isparta Belediyesi, şehirde bulunan amatör spor kulüplerine spor ekipmanları ve nakdi yardım desteğinde bulunacak. Konu, Belediye Meclisinin geçtiğimiz Cuma günü Meclis Salonunda Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi, Şubat ayı son toplantısında karara bağlandı.

MATÖR SPOR KULÜPLERİNE
AYNİ VE NAKDİ YARDIM YAPILACAK
Söz konusu toplantıda, Şubat ayı ilk toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ve son toplantıda gündemin ikinci maddesinde bulunan; Belediyemiz spor kulübü ve diğer spor kulüpleri ve derneklere 2019 yılı içerisinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b maddesi gereğince ayni ve nakdi yardım yapılmasının görüşülmesi konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Ömer Tahir Gürakan tarafından okundu. Söz konusu raporda; “Belediyemiz spor kulübü ve diğer spor kulüpleri ve derneklere 2019 yılı içerisinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b maddesi gereğince ayni ve nakdi yardım yapılması uygun bulunmuştur” denildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Daha sonra, söz konusu komisyon raporu Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından meclis üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

SPOR KAMUOYUNDA POLEMİK KONUSU OLMUŞTU
Bilindiği gibi, Isparta spor kamuoyunda geçtiğimiz günlerde Belediye’nin amatör spor kulüplerine yardım yapıp yapmaması konusu polemik konusu olmuş ve Belediye bu konuda her zaman yardımda bulunduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.