Amatör Lig Nefesleri Kesti

1. Amatör Futbol Ligi’nde 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı. Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 2. hafta karşılaşmaları nefesleri kesti. 2. haftada fileler 22 kez havalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2012 13:46
Amatör Lig Nefesleri Kesti

44 yıl boyunca profesyonel liglerde boy gösterdikten sonra yönetimsel sıkıntılar nedeniyle kendini amatör kümede bulan Ispartaspor, Keçiborlu Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek zirveye yerleşti. 2’de 2 yapan pembe-yeşilliler, taraftarlarını sevindirdi.

Çünürspor ise güçlü rakibi Gülcüspor’u tek golle dize getirirken puanını 6’ya çıkardı. Oyun disiplininden kopmayan bordo-mavililer, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda üst sıralar için mücadele ediyor.
Uluborluspor ise ligin zayıf ekiplerinden Bağıllıspor’u 10-1 mağlup ederek farklı bir galibiyete imza attı. Yeşil-beyazlılarda şampiyonluk kovalayan ekiplerden. Lige Merkez Gençlikspor beraberliğiyle başlayan Uluborluspor, puanını 4’e çıkartarak 3. sıraya yerleşti.

Merkez Gençlikspor ise zorlu Senirspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek haftayı galibiyetle kapattı. Sarı-lacivertliler, 17-18 yaş jenerasyonuyla da şampiyonluk kovalayan bir diğer ekip.
Gülcüspor, bu hafta Çünürspor’a tek golle yenilerek haftayı puansız kapattı. 3 puanda kalan yeşil-beyazlılar, mağlup olmasına rağmen gençleriyle umut verdi.

İlk maçında Ispartaspor karşısında 3 futbolcusu kırmızı kart gören Küçük Hacılarspor, Savspor’u 3-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı. İlk maçında Bağıllıspor’a gol yağdıran Savspor karşısında önemli bir 3 puan kazanan sarı-yeşilliler, bu hafta oynadıkları futbolla göz doldurdular.
Ligde ise Keçiborlu Belediyespor, Senirspor ve Bağıllıspor takımları henüz galibiyetle tanışamadılar. Ligin son sırasında bulunan Bağıllıspor ise iki haftada kalesinde 21 gol görerek çok kötü bir performans sergiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.