Ambalajları Ayrı İçindeki Hap Aynı

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, AK Parti hükümetinin 10 yıldır halka güzel sözden başka bir şey vermediğini ileri sürerek “İşçi, memur,öğrenci.. toplumun tüm kesimleri arayış içerisinde” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2013 15:10
Ambalajları Ayrı İçindeki Hap Aynı

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, yerel seçimlere hazır olduklarını kaydetti. Belediye Başkan adayı ve meclis üyelerinin önemli bir bölümünün hazır olduğunu ve hızlı bir tempoda seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Gençay, toplumun tüm kesimlerinin büyük bir arayış içerisinde olduğunu kaydetti.

Gençay, “Artık Isparta’ya Milli Görüş belediyeciliğinin tadını taddıracağız” dediği açıklamasında “Meclisteki bütün partilerin ambalajları ayrı ama içerisindeki hap aynı. Hepsinde de Derviş hapı var. Bunların ekonomik olarak topluma bir şey verme olanakları yok. Bakın iyi giden hiçbir şey yok” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Bunlar bizim 10 ayda verdiğimiz işçi-memur maaşlarına zammı, 10 yıldır veremiyor, veremez. Artık, Milli Görüş zamanı gelmiştir. Isparta bu seçimlerde Milli Görüş belediyeciliğini görecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum