Ambulans Bağışla İsmini Taşısın Kampanyası

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Sağlık Bakanlığı"nın kuruma ambulans bağışlayanların adının o ambulansa yazılmasına yönelik kampanyası hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2012 16:51
Ambulans Bağışla İsmini Taşısın Kampanyası

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, "Sağlık Hizmetlerini her geçen gün gelişmekte, kalitesi ve standartları artarak hizmet sunulmaya devam edilmektedir. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin 7 gün 24 saat kesintisiz ve ücretsiz verdikleri hizmetlerde günümüz koşullarına uygun, zamanında etkili verimli ve yüksek kalitede hizmetleri sürdürmede ve geliştirme de kullanılan ekipman ve tam donanımlı ambulansların önemi büyük” dedi.

Sağlık Bakanlığının düzenlediği kampanya ya katılan hayırseverlerin isimlerinin ambulansa yazılabileceğini kaydeden Karakaya, “Hayırseverliğiyle tanınan Ispartamızda bu kampanyayı başlatmak adına İl Sağlık Müdürlüğümüzce kişiler özel davetiye, basın yayın yolu ve birebir görüşmeler yapılmaya başlanmıştır. Hayırseverlerin yapacakları katkıyı önemsiyoruz. Bu vesileyle tüm hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.