Ana Duası En Etkili İlaçtır

Ana Duası En Etkili İlaçtır

Yayınlanma:
Ana Duası En Etkili İlaçtır

Isparta Belediyesi ile Türkiye Kamu Sen Isparta İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Anneler Günü etkinliği Böcüzade Parkı’nda gerçekleştirildi. Anneler Günü etkinliğine Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta Milletvekili Adayları, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban ve çok sayıda davetli katıldı.

Misafirlere çeşitli ikramların sunulduğu Anneler Günü etkinliğinde konuşan Türkiye Kamu Sen Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Gülay Gömbe, kadının ve annenin toplumdaki yeri ile ilgili olarak bilgiler verirken, anne sıcaklığını hiçbir kimsenin dolduramayacağından bahsetti.

Türkiye Kamu Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban da, annelerin çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için büyük çabalar sarf ettiğini kaydederken, “Hayatımızı yönlendiren her zaman varlığına, gölgesine ihtiyacımız olan annelerimizin bu günlerini kutluyorum” dedi.

MHP Isparta Milletvekili adayları Nuri Okutan, Hüseyin Avni Bıçaklı, A. Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş’ta tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Her başarılı insanın arkasında mutlaka annesinin bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise “Ana duası en etkili ilaçtır. Anneler en büyük destektir. Anneleri kutsal görüyorum” derken, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Türkiye Kamu Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban, günün anısına ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.