Anadolu Ajansı Kızıldağ’ı Gezdi

Şarkikaraağaç İlçesi’nde bulunan ve ‘Mavi Sedir’ ağaçlarının bulunduğu Kızıldağ’ı gezme fırsatı bulan AA Ekibi, burada iyi bir tanıtım yapılarak turizm potansiyelinin artırılması gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2012 15:23
Anadolu Ajansı Kızıldağ’ı Gezdi

Şarkikaraağaç İlçesi’nde bulunan ve Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan ‘Mavi Sedir’ ağaçlarının bulunduğu Kızıldağ’ı gezme fırsatı bulan AA Ekibi, burada iyi bir tanıtım yapılarak turizm potansiyelinin artırılması gerektiğini belirtti. AA Muhabiri Erbek’in de yad edildiği gezi sırasında, genç muhabirin ilçede yaptığı ve yayına veremediği haberler, duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Anadolu Ajansı (AA) Yurt Haberler Müdürü Osman Kurt, Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya ve beraberindeki ajans muhabirleri Şarkikaraağaç Kızıldağ’ı gezdi.

Geçtiğimiz gün Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ın daveti üzerine ilçeye gelen Anadolu Ajansı ekibi, dünyada eşi benzeri olmayan Kızıldağ’da misafir edildi.
Gezi sırasında ilçeye has yemekleri de tatma fırsatı bulan ekip, Belediye Başkanı Ufacık ile birlikte 1840 metrelik rakıma sahip olan Kızıldağ zirvesinden doyumsuz manzarayı izledi.

Zirve gezisinin ardından, Şarkikaraağaç’taki turizm potansiyelinin açığa çıkarılması gerektiğini vurgulayan AA Yurt Haberler Müdürü Osman Kurt, Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya, ajans muhabirlerini buradaki güzellikleri öne çıkarmaya yönelik haberler yapmasını istedi.

AA EKİBİNE TEŞEKKÜR…
Belediye Başkanı Şafak Ufacık ise, AA ekibinin ilçedeki güzelliklere gösterdiği ilgiden hayli memnun kaldığını belirterek, “Anadolu Ajansı ilçemize gerekli desteği verdiği için teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta talihsiz şekilde hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Erbek kardeşimiz, buradaki çalışmaları sizler gibi yakından inceleme fırsatı bulmuştu” dedi.

“ERBEK’İN ÖMRÜ VEFA ETMEDİ”
Belediye Başkanı Ufacık, “İlçemizin en nadide noktalarından olan Kızıldağ Milli Parkını ulusal düzeyde tanıtmak adına Mehmet kardeşimizin büyük çabaları oldu. Kendisi burada özel haber olarak kullanacağını ifade ederek, çeşitli konularda çekimler yaptı. Ama bu haberleri yayınlamaya ömrü el vermedi. Kendisini bir kez daha minnetle anıyorum. İlçemize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.