Anadolu Gençlik'ten Isparta Ziyareti

Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen ve hafta sonunda gerçekleştirilen Isparta gezisine 53 kişi katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2011 12:05
Anadolu Gençlik'ten Isparta Ziyareti
Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen ve hafta sonunda gerçekleştirilen Isparta gezisine 53 kişi katıldı.

Gezi kapsamında öncelikle Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde bin 700 metrede kızak keyfi ve yemek ikramı yapıldı.

Ardından Isparta merkezinde bulunan çeşitli tarihi değerlere sahip camiler, müzeler ve çarşılar ziyaret edildi.

1. Murat dönemine ait Ulu Camii, Koca Sinan lakabıyla anılan Mimar Sinan’a ait Firdevs Paşa Camii ve tarihi Bedesten Çarşısı’nı gezen ekip, gezinin ardından Hicri 13. asrın en büyük İslam alimlerinden biri olan Bediüzzaman Said Nursi’nin kaldığı eve ziyarette bulundu. Son olarak Isparta’ya 12 kilometre uzaklıkta olan, çevresi gür ağaçlarla kaplı ve sönmüş bir volkan krateri olan Gölcük Krater Gölü gezildi.

Çalışan Gençlik Komisyon Başkanı Ramazan Perhiz, AGD olarak dinine, milletine, bayrağına ve tarihine sahip çıkan bir neslin inşası için çalıştıklarını belirterek, özellikle gençlerin hem tarihini ve kültürünü unutmamaları, hem de Hz. Peygamberin bir sünneti olan sporu en güzel ve değişik bir biçimde icra etmeleri gerektiğini söyledi.

Perhiz bu tür faaliyetlere sürekli devam ettiklerini ayrıca çeşitli ve yepyeni etkinlikler yaptıklarını kaydederek, bütün çalışan gençliği programlarına katılmaya davet etti.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.