Andezit Taşına Denizli ve Aydın Talip Oldu

Isparta Belediyesi’ne bağlı ISTEM Doğal Taş İşleme Fabrikası’nın ürettiği andezit taşları ilgi görmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2013 15:57
Andezit Taşına Denizli ve Aydın Talip Oldu

Bölge ülkelerine satılan taşlar ayrıca yine ülkedeki çeşitli yerleşim yerlerinin kaldırımları ve park alanlarını da süslemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret eden Denizli Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Denizli Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek ve Aydın Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, andezit taşına talip olduklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret eden belediye başkanları gerek belediyenin yatırımları gerekse belediyeye bağlı ISTEM, ISBAŞ ve BELMAŞ şirketlerinin ürünlerini ve şirketlere yapılan yatırımları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından misafir belediye başkanları Halı ve Kilim Müzesi, Gökkubbe, Çarşamba Pazarı, Demirköprü’de bulunan 26 Şubat Hocalı ve Şehitler Parkı, Asfalt Plenti Tesisleri ve gül atölyesinde incelemelerde bulundu. Yine başkanlar ISBAŞ Bimsblok Fabrikası, Belmaş Bimsblok Fabrikası ve ISTEM Doğal Taş İşleme Fabrikaları’nda da incelemelerde bulundu.

Isparta taşlarının oldukça kullanışlı olduğunu söyleyen Denizli Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belediye olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ve kardeş belediye olduklarını ifade etti.
Yarımca, “Isparta’nın taşlarını kullanmak istiyoruz. Yusuf Başkanımızın önceki belediye başkanı olduğu dönemdeki çalışmalarını da çok yakından biliyoruz. Bir dönem ara verdi ancak şimdi yeniden başkan. Ve bu döneminde yaptığı çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçmişten bu yana Yusuf Ziya Günaydın’ın hizmetleriyle anılan bir başkan olduğunu belirten Denizli Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek’te “Yusuf başkanımızdan feyz alalım diye geldik. Başkanımızdan yatırımlar ile ilgili değişik bilgiler aldık ve belediyelerimize dönüyoruz. Isparta Belediyesi üretiyor, bunları yerinde gördük. Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığı döneminde Isparta halkı oldukça şanslı. Yaptığı yatırımları bir kez yapıyor ve gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek bu yatırımları gerçekleştiriyor. Başkanımız Türkiye’de diğer belediyelere de örnek oluyor. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aydın Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar ise, Başkan Günaydın’ın kendilerini davet ettiğini ve bunun üzerine Isparta’da incelemelerde bulunduklarını ve karşılık görüş alışverişi gerçekleştirdiklerini söyledi. Çınar, “Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığından ve mesleki tecrübelerinden faydalanıyoruz. Günaydın, ağabey belediye başkanımız olarak bizlere yardımcı oluyor. Atça adına kendilerine teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Başkanların kendisi için söylediklerinden dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, fikir alışverişinde bulunduklarını, ‘daha ne gibi hizmetler yapabiliriz’ düşüncesi gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye başkanlarının, kendilerinin ürettikleri ürünleri satın alma niyetinde olduklarını belirten Günaydın, “Bizim malzemelerimizi memleketlerinde kullanacaklar. Başkanlarımızın modern, teknik ve kalıcı eserler yapma tutkuları olduğunu gördüm. Seçim için değil, nesillere hitap etmek için hizmet ediyoruz. Başkanlarımız ilçelerinde dürüst çalışmalarıyla markalaşmışlardır. Belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.