Ankara'da Boş Durmuyoruz

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya, 60-70 kişilik akademisyen grubu ile sık sık bir araya gelerek Isparta’nın sorunlarını ele aldıklarını ve çözümler ürettiklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2012 11:25
Ankara'da Boş Durmuyoruz

Uzun bir aradan sonra Isparta’da basın mensupları ile bir araya gelen Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya, mesleki çalışmaların yanı sıra Başkentte Isparta için neler yapmaya çalıştıklarını ve neler yaptıklarını da anlattı.

Kaya, Böcüzade parkındaki sohbet toplantısında yaptığı açıklamada Genel Başkanlık görevi dolayısıyla 2005 yılından bu yana genelde Ankara’da bulunduğunu belirterek, “Tabi orada boş durmuyoruz. Isparta için de bir şeyler yapma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Orada 60-70 kişilik akademisyen grubumuz var, kendilerini biz orada 2-3 ayda bir ağırlıyoruz. Isparta ile ilgili görüş ve düşüncelerini alıyoruz, değişik projeler konusunda fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Örneğin bor madeni konusunda ITSO’da bir seminer düzenlenmişti, gül konusunda da bir sempozyum düzenlenecek. Ayrıca biliyorsunuz Kara Havacılık Okulu İlimize geliyor, bu okulun lojmanlarının Gönen’e yapılma ihtimalide çok yüksek” dedi.

ITSO VE BELEDİYE’YE SİTEM…
Sohbet toplantısında Elektrik Elektronik Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya, bu konuda da sitemini dile getirdi. Ankara’da sık sık bir araya geldiği akademisyen grubunun her ay Isparta’da bir araya gelmesi konusunda ITSO ve Isparta Belediyesi’nden gereken ilgiyi göremediğini belirten Kaya, “Aslında bunun maliyeti aylık en fazla 5 bin lira seviyesinde olur. Ancak bu konuda Belediyemizden ve ITSO’dan gerekli desteği göremedik. Aslında ITSO’da başkanlar çok ilgi duydular ama sanıyorum yönetimde karar alamadılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.