Ankara’daki Ispartalılar Buluştu

Merkezi Ankara’da bulunan Isparta İli Kalkındırma Derneği, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlediği yemekle Ispartalılar’ı buluşturdu.

Yayınlanma:
Ankara’daki Ispartalılar Buluştu

Merkezi Ankara’da bulunan Isparta İli Kalkındırma Derneği, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlediği yemekle Ispartalılar’ı buluşturdu.

Isparta İli Kalkındırma Derneği'nin geçtiğimiz gün TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlediği yemeğe, Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Yök Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk, TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür Özen, Yargıtay Üyesi Ali Serman Erkuş, RTÜK Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Nihat Çaylak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yeterlilik Hizmetleri Dairesi Başkanı Erdal Saraçoğlu, Mehmet Uz Dershanelerinin Sahibi Mehmet Uz ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı İsmail Özdemir yaptığı açılış konuşmasında “Dernek olarak ilkini 2004 yılında yaptığımız “Ankaradaki Ispartalılar Rehberi”ni bugün itibariyle yenilemiş, bastırmış bulunuyoruz. İstedik ki sizlerle bugün bunu paylaşalım, görüş ve önerilerinizi alalım” dedi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç konuşmasında “Bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. Derneğimizin tüm faaliyetlerinde destek olmaya devam ediyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Recep Özel “Derneğimiz ilk zamanlar daha faaldi. Son bir buçuk yıldır bir suskunluğu vardı. Zannederim bu rehberle suskunluğunu bozuyor. Derneğin her zaman destekçisiyiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum