Ankaraspor-İstanbul BB: 1-1

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Ankaraspor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2013 12:29
Ankaraspor-İstanbul BB: 1-1

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, iyi oynadıklarını ve kazanmayı hak ettiklerini belirtti. Maçta birçok fırsattan istifade edemediklerini ifade eden Özköylü, “85. Dakikada öne geçmemize rağmen maalesef skoru koruyamadık.

İstanbul BB, geçen sene süper ligdekikadrosunun yaklaşık yüzde 70’ini korudu. Üstüne de birkaç tane takviye yaptılar. İyi yoldayız yürekli ve istekli oynadık. Yeni bir takım olmamıza rağmen iyi yoldayız. Maçta bol sarı kart olması normal. Sonuçta 2 kaliteli ekip karşılaştı. Hakemleri de tebrik ediyorum. Bence iyi maç yönettiler” dedi.

Ankaraspor’un başarılı futbolcusu Can Erdem ise, “İki takımı da tebrik ediyorum. Bugün 2 hedefi olan takım karşılaştı. 3 haftadır yükselen bir çizgimiz var. Bundan sonraki haftalarda performansımızın daha çok yükseleceğine inanıyorum” diye kobuştu.

İSTANBUL BBSK CEPHESİ
İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçta ligin 2 şampiyonluk adayının karşılaştığını belirtti. İki ekibin de kazanmayı hak ettiğini ifade eden Arslan, “Benim için en sevindirici olanı takımımın maçın sonlarına doğru gol yemesine rağmen mücadeleyi bırakmamasıydı. Mağlubiyeti kabul etmedik ve bunun ödülü olarak son dakikada golü bulduk. Geriden gelip beraberliği yakalamak çok önemliydi. Ligin 2 şampiyonluk adayının karşılaştığı bu maçta 2 ekip de kazanmayı hak etti” dedi.

Maçın Ayrıntıları
Stat:
ASAŞ
Hakemler: Hakan Ceylan, Mehmet Kısal, Ahmet Şimşek
Ankaraspor: İsmail Şahmalı, Burak Altıparmak, Abdullah Karmil, Berkay Değirmencioğlu, Bilal Aziz Özer, Ragıp Başdağ, Emrullah Kokoç, Serdar Eylik (Dk. 68 Dilaver Güçlü), Göksu Türkdoğan (Dk. 87 Can Erdem), Müslüm Yelken (Dk. 76 Galip Güzel), Tisdell
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan Bahadır, Veysel Aksu, Can Arat, Gençer Cansez, Alparslan Erdem, Mahmut Tekdemir, Alaattin Tosun (Dk. 87 İbrahim Yılmaz), Visca, Ömercan Sokullu (Dk. 63 Zeki Korkmaz), Doka (Dk. 72 Zenke), Mehmet Batdal
Goller: Dk. 85 Dilaver Güçlü (Ankaraspor), Dk. 90 İbrahim Yılmaz (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Berkay Değirmencioğlu, Dk. 48 Tisdell, Dk. 56 Serdar Eylik, Dk. 69 Abdullah Karmil, Dk. 78 Bilal Aziz Özer (Ankaraspor), Dk. 36 Ömercan Sokullu, Dk. 45 Doka, Dk. 57 Alparslan Erdem, Dk. 73 Visca (İstanbul BBSK)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.