Anketlerden Bile Rahatsız Oluyorlar

AK Parti Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık, tüm anket sonuçlarının AK Parti'yi iktidar göstermesinin CHP, MHP ve BDP'de hazımsızlığa yol açtığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2011 13:51
Anketlerden Bile Rahatsız Oluyorlar

AK Parti Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık, tüm anket sonuçlarının AK Parti'yi iktidar göstermesinin CHP, MHP ve BDP'de hazımsızlığa yol açtığını söyledi.

Kolukırık, milletin iradesi ve değerleriyle bütünleşmeyen hiç bir siyasi hareketini bu saatten sonra Türkiye'da başarılı olma şansı olmadığını belirtti. Muhalefet partilerinin takınmış olduğu eleştirilerin temelsiz ve demokratik olmadığını ifade eden Kolukırık, seçime hazırlanmamış ve projesi olmayan muhalefet partilerinin kargaşa ve laf cambazlığı içerisinde halkın iradesine sahip çıkmaya çalışmasının kabul edilebilir olmadığını kaydetti. Kolukırık, "Tüm anket sonuçlarını AK Parti iktidarını gösteriyor olmasını hazmedemeyen çevreler her türlü işbirliği yapmaktan çekinmemekte. BDP, CHP ve MHP kol kola AK Parti ve istikrar düşmanlığı yapmaktadırlar. " diye konuştu.

Gerçekçi olmayan seçim vaatlerinin millet tarafından reddedildiğini anlayan muhalefet partilerinin AK Parti'nin adımlarını takip etmekle yetindiğini belirten Kolukırık sözlerini şöyle sürdürdü: "Takip edenler, takip edilemezler, lider olamazlar. Soğuk savaş dönemi politikalarının temsilciliğini savunan bazı gruplar akılları sıra AK Parti'yi eleştirme yarışına girerek oy toplayacakları zannı içerisinde görünmektedirler. AK Parti yoksulluk, yoksunluk ve güvensizlik içerisine hapsedilmiş Türkiye'nin istikrar ve güven adasına dönüşmesinin adıdır. AK Parti Türkiye'yi içine hapsetmiş güçlere karşı demokratik ittifakın birlikteliğidir ve tüm Türkiye'nin partisidir. AK Parti dünya ile entegre olmanın, zenginleşmenin, demokratikleşmenin İslami değerlerle birlikte yürütülebileceğinin adresidir" dedi.

AK Parti'nin İslam, yerel değerler, modernleşme, zenginleşme ve demokrasinin en iyi kaynaştığı halk hareketi ve siyasal temsilin adı olduğunu ifade eden Kolukırık, milletin iradesi ve değerleriyle bütünleşmeyen hiçbir siyasi hareketin bu saatten sonra Türkiye'de başarılı olma şansının olmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum