Anne ve 3 Çocuğu Yedikleri Mantardan Zehirlendi!

Yalvaç’ın Koruyaka Köyü’nde yedikleri mantardan zehirlenen 4 kişi Isparta, Konya ve İzmir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2012 17:33
Anne ve 3 Çocuğu Yedikleri Mantardan Zehirlendi!

Isparta’nın Yalvaç İlçesi Koruyaka Köyü’nde aynı aileden 3’ü çocuk 4 kişi yedikleri mantardan zehirlendi.

Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, olay önceki gün meydana geldi. Köyde topladıkları mantarı evde 3 çocuğuyla birlikte yedikleri belirtilen Halise Öncü (33), bir süre sonra rahatsızlanınca yakınları tarafından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne kadırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Halise Öncü ve çocukları Muammer Öncü (11), Kezban Öncü (10), Ayşe Kübra Öncü’nün (3) yedikleri mantardan zehirlendikleri tespit edildi.

Anne Öncü’nün Isparta Devlet Hastanesi’ne, 3 çocuğunun da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildikleri kaydedildi.

Isparta’da durumlarının ciddileştiği belirtilen çocuklardan Kezban ve Ayşe Kübra’nın ileri tetkik tedavileri için yine ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği belirtilirken, Anne Halise Öncü de dün öğle saatlerinde Konya Meram Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Öte yandan çocuklardan Muammer Öncü’nün Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri Koruyaka Köyü’nde meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.