Anneler Şehitler Parkında Buluşacak

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’ne anlam katarak Şehit annelerini unutmadı.

Yayınlanma:
Anneler Şehitler Parkında Buluşacak

Kurtuluş Harbinden başlayarak günümüze kadar yapılan savaşlarda şehit olan Ispartalılar anısına dikilen şehitler parkında görkemli bir program düzenledi. Hocalı Katliamı ve Şehitlerin ölümsüzleştiği bu park yine en önemli günde açılışa ev sahipliği yapacak.

Pazar günü saat 14.00’de başlayacak program önce şehit olan askerlerimiz için Kur’an tilaveti ve mevlit okutulacak. Ardından Kurtuluş harbinden bugüne kadar evlatlarını bu toprağın bölünmemesi için şehit veren annelere plaket verilecek. Bu anlamlı güne farklı bir anlam katan Günaydın programa tüm halkı davet etti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Çok Kıymetli değerli hemşerilerim. Pazar günü saat 14’de Demirköprü mevkiinde gerçekleştireceğimiz anneler gününe davet ediyorum. Şehit ailelerimizi yılın annesi seçerken, parkımızın da açışlını gerçekleştireceğiz.

Burada Kurtuluş Harbinden bugüne kadar ilimizde şehit veren 84 ailemize plaket sunacağız. Ayrıca şehitlerimiz anısına Kur’an-ı Kerim ve mevlüt okutacağız. Programımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.