Annemin Dualarının Sayesinde Ayaktayım

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi’nin düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2013 11:39
Annemin Dualarının Sayesinde Ayaktayım

Başkan Günaydın daha sonra da Baladız Köyü’nde düzenlenen aşure gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ilk ziyaretini Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi’nce İstasyon Caddesi’nde bir kafede gerçekleştirilen kahvaltı salonuna yaptı.

Kapıdan girişte bayanları ‘Sevgili annelerimiz’ diye selamlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tüm bayanlarla tek tek tokalaştı. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Günaydın, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Annesini 22 yıl önce kaybettiğini dile getiren Günaydın, kapıdan girişte anneleri görmesi üzerine kendi annesini hatırladığını ifade etti. Annesini hayattaki en büyük dayanaklarından birisi olarak gördüğünü belirten Günaydın, annesinin hayır dualarıyla ayakta olduğunu kaydederek, “İyi yaşıyorsam ve bu hizmetleri verebiliyorsam annemin dualarının sayesindedir” dedi.

Anne duygusunun her şeyin üzerinde olduğunu belirten ve duygusal anlar yaşayan zaman zaman da konuşmakta zorlanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şefkat duygusu annelere verilmiştir. Annelerimiz, bu yaradılışınızdan dolayı da gurur duyabilirsiniz. Allah bu duyguları en fazla annelere vermiştir” şeklinde konuştu.

Annelik kavramının çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, bir şeyi kaybettikten sonra onun değerinin daha iyi anlaşıldığını aktararak, “Anneler evlatları için kendilerini trenin altına atan kişilerdir” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmanın ardından ise bayanlarla bir süre sohbet eden Başkan Günaydın, ardından Baladız Köyü’nde düzenlenen Aşure Günü’ne katıldı. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Günaydın, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, onların talep ve şikayetlerini aldı. Başkan Günaydın son olarak Baladız Köyü kahvesine geçerek buradaki vatandaşlarla da sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.