Annesi Ve Komşusunu Öldüren Zanlı İntihar Etti

Annesi Ve Komşusunu Öldüren Zanlı İntihar Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2016 17:23
Annesi Ve Komşusunu Öldüren Zanlı İntihar Etti

Isparta'da geçtiğimiz ocak ayında annesi ve komşusunu öldürmekten cezaevinde bulunan Mustafa Akal intihar etti.

Annesi ve komşusunu öldürmek suçlamasıyla İstanbul'da cezaevinde bulunan Mustafa Akal intihar etti. Geçtiğimiz ocak ayında yaşanan olayda şizofren hastası olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Mustafa Akal, iddiaya göre eve gelerek annesi Türkan Akal'dan para istedi. Para alamadığı için annesiyle tartışmaya başlayan Akala, yanında bulunan bıçakla annesinin boğazını keserek öldürdü. Elinde bıçakla evden çıkan Akal, karşı komşusu olan ve o anda sokaktan geçen Aynur akkuş'tan para istedi. Para vermeyen Akkuş'u oturduğu evine kadar kovaladı. Evin kapısın zorlayan Akal, balkon kapısının camını kırarak girdiği evde Akkuş'u bıçaklayarak öldürdü.

Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan ve İstanbul'da cezaevinde bulunduğu öğrenilen Mustafa Akal'ın, cezaevinde intihar ettiği öğrenildi. Akal'ın savcılık incelemesinin ardından cenazesinin Isparta'ya gönderileceği ve Şarkikaraağaç İlçesi Göksögüt Köyü'ne defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.