Antalyaspor 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2011 01:58
Antalyaspor 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Medical Park Antalyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli ekip 1-0 kazandı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayarak moral buldu. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle deplasman fobilerine de son vermiş oldular.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol 41. dakikada Gökhan Gönül'ün şık aşırtma vuruşuyla geldi. Maçın son düdüğü çaldıktan sonra hakem Tolga Özkalfa, Erkan Sekman'a ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi. Fenerbahçeli futbolcular atılan gol sonrası, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrasında ağır eleştirilere maruz kalan Aykut Kocaman'a giderek toplu bir biçimde gol sevincini yaşadı. Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada Fenerbahçe puanını 36'ya yükseltti ve aradaki puan farkını 7'ye indirdi. Medical Park Antalyaspor ise 23 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırlarken; Medical Park Antalyaspor ise deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak.

KOCAMAN'DAN OFANSİF
11 Sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman hücum hattında kadroda değişikliğe giderken; ileride Alex, Niang ve Semih üçlüsüyle sahaya çıktı. Fenerbahçe'de karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna giremeyen yabancı oyuncular Guiza, Bilica ve Cristian, mücadeleyi tribünden takip etti. Medical Park Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayacağı açıklanan Mehmet Yılmaz'ın son yapılan kontrolde oynayabileceği ifade edildi ve son anda kadroya alındı. Bileğinden sakatlığı bulunan Necati Ateş de ilk 11'de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.