Antalyaspor Davraz’da Kamp Yapacak

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 8 Temmuz'da Isparta Davraz'da kampa gireceklerini söyledi.

Yayınlanma:
Antalyaspor Davraz’da Kamp Yapacak

Bu sezon PTT 1. Lig'e düşen Medical Park Antalyaspor'da başkan Gültekin Gencer, teknik direktör Engin Korukır'ın yönetime 7 kişilik transfer listesi sunduğunu belirtti.

Gidecek ve kalacak futbolcuları netleştirdiklerini ifade eden Gencer, "Bugün itibariyle yönetim kurulu olarak iç ve dış transfer çalışmalarına başladık. 2 hafta içinde tüm transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

8 yabancı futbolcuları ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatan Başkan Gencer, "Yabancı oyuncularımızla da görüşeceğiz. Transfer olmak isteyenlere gerekli kolaylığı sağlayacağız. PTT 1. Lig'de üçünü oynatabileceğiz, hiçbir yere gitmeseler de lige onlarla devam edeceğiz. Yabancı oyuncularımıza talepler var. Uygun ücreti vermeleri halinde satabiliriz" diye konuştu.

Gencer, birçok kulübün transfer listesinde yer alan Emrah Başsan ve Murat Duruer'le ilgili kendilerine resmi bir başvurunun olmadığını vurgulayarak, bu iki futbolcuyu da kulübün borçlarından dolayı satmaya sıcak baktıklarını kaydetti.

Başkan Gencer, takımın 7 Temmuz'da toplanacağını ve 8 Temmuz'da Isparta Davraz'da kampa gireceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.