Antalyaspor Demirel'i Mezarı Başında Ziyaret Etti

Antalyaspor Demirel'i Mezarı Başında Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2015 10:59
Antalyaspor Demirel'i Mezarı Başında Ziyaret Etti

Yeni sezon için hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Antalyaspor kafilesi, Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i, İslamköy Çalça Tepe’sinde bulunan mezarı başında ziyaret etti.

Yeni sezonu için hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Antalyaspor kafilesi, Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’i, İslamköy’de Çalça Tepe’de bulunan mezarı başında ziyaret etti. Belirtilen ziyaret saatinden yarım saat önce Demirel’in mezarına gelen kafilede başta teknik direktör Yusuf Şimşek olmak üzere ,teknik kadro ve futbolcular Demirel’in mezarı başında dua etti.

Teknik direktör Şimşek, Demirel’in mezarı başında açılan anı defterine ‘Büyük Devlet Adamımızı 9. Cumhurbaşkanımız, babamız. Rabbim toprağını bol etsin, mekanı cennet olsun’ dedi.

Antalyaspor’un futbolcusu Emrah Başsan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i rahmetle andıklarını belirterek, “Mekanı cennet olsun. Bu ziyaretimizi inşallah yine yaparız. Ben şahsi olarak kendisini çok severdim. Babam bana eski fotoğraflarını gösterirdi. İnşallah başka sefer de ziyaretine geliriz. İnşallah bu yıl güzel bir başlangıç yaparız. Bu ziyaretler güzel başlangıçlara sebep olur inşallah. Lige Başakşehir maçıyla başlayacağız. Güzel bir başlangıç yaparak Antalyaspor’u ileri taşımak istiyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.