Antalyaspor İlk Maçına Hazır

Medical Park Antalyaspor Isparta’da sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 18:59
Antalyaspor İlk Maçına Hazır

Bir haftadır Isparta’da kamp çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, yarın ayrılıyor.

Teknik Direktör Samet Aybaba, “Isparta’da güzel bir kamp çalışması yaptık. Yarın Isparta’dan ayrılıyoruz. Ligin ilk maçını Cuma günü Erciyesspor ile oynayacağız. Biz geçen sezonki takımımızı muhafaza ettik. Birkaç oyuncu transferi yaparak takımımızı güçlendirdik. Kadromuzdan memnunuz. Yönetim istediğimiz mevkileri oyuncuları transfer etti.” dedi.

Isparta’ya her sezon gelmek istiyoruz diyen Aybaba, “Hem Antalya’ya yakın hem de güzel saha ve konaklama tesisleri mevcut. İl Müdürümüz gerekli her kolaylığı gösterdi. Kendilerine teşekkür ederiz. Ben Türkiye’deki tüm takımlarım hatta Avrupa takımlarının Isparta’ya gelerek Davraz Kayak Merkezi’nde kamp yapmalarını istiyorum" dedi.

Lige 3 Puanla Başlamak İstiyoruz
İlk maçımızı mutlaka kazanmak istiyoruz diyen Aybaba, "Takımıma bu konuda güveniyorum. Geçen sozondan daha güçlü hale gelen Antalyaspor bu yıl başarılı bir grafik çizecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.