Antalyaspor’un Yeni Transferleri

MP Antalyaspor’un yeni transferleri, kırmızı-beyazlıların havasını değiştirdi. Kaptan Uğur, Serkan Balcı ve kaleci Fornezzi ile takım olarak daha da güçlendiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 11:39
Antalyaspor’un Yeni Transferleri

Birinci etap kamp çalışmalarını Isparta’daki Sirene Davraz Otel’de sürdüren Medical Park Antalyaspor’un yeni transferleri, yeni takımlarına çabuk adapte oldu. Yeni transferler Serkan Balcı ve kaleci Saso Fornezzi’nin gelişi, kırmızı-beyazlı takımın havasını değiştirdi. Trabzonspor’dan transfer edilen Serkan Balcı ve Orduspor’dan transfer edilen kaleci Saso Fornezzi, kamp yaptıkları Sirene Davraz Otel’de, takım kaptanı Uğur İnceman ile birlikte basın toplantısı düzenlediler.

FORNEZZİ’NİN RÜYASI
Kaleci Fornezzi, futbol potansiyeli yüksek olan bir takıma geldiğini belirterek, “Antalyaspor, geçen sezona damga vuran önemli takımlardan biri oldu. Şimdi o kadrosunu daha da güçlendiriyor. Geçen sezona oranla daha iyi bir performans çıkaracaktır. Antalyaspor’un tarihinde yer alacak futbolculardan biri olmak istiyorum. Bu başarıyı yakalamak için geldim. Yeni transferle de gelecek. Hedefler arasında Avrupa’da oynamak var. Antalya, daha önceden bildiğim ve takip ettiğim bir takım” dedi.

SERKAN’IN HEYECANI
Serkan Balcı ise, Antalyaspor’un kendisi için yeni bir heyecan olduğunu söyledi. Oturmuş bir kadro bulunduğunu ve futbolcuların bir çoğunu önceden tanıdığını anlatan tecrübeli futbolcu, “Takıma ve şehre katkı sağlarsam mutlu olacağım. Çoğu futbolcuyu önceden tanıdığım için yabancılık çekmeyeceğim” diye konuştu. Takım kaptanı Uğur ise, Serkan ve Fornezzi’nin takıma güç kazandırdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.