Antrenmanda Kalbi Durdu

Antrenmanda Kalbi Durdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2015 18:11
Antrenmanda Kalbi Durdu

Emrespor’da bir dönem forma giyen Serhat Hürriyet’in antrenmanda kalbi durdu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Maltepespor'un çarşamba günü yaptığı antrenmanda üzücü bir olay yaşandı.

Yeşil kırmızılı takımın kaptanı Serhat Hürriyet, Tekel Stadı'ndaki idmanda kalp spazmı geçirdi. Antrenman sırasında aniden yere yığılan 22 yaşındaki futbolcuya ilk müdahaleyi yapan isim; takımın masörü Hakkı Erim oldu. Erim, Serhat'ın dilini dışarı çıkarıp kalp masajı ile suni teneffüs yaptı ve futbolcunun nabzının tekrar atmasını sağladı.

Masör Erim'in müdahalesinin ardından bir otomobile bindirilip hastaneye kaldırılan Serhat, yoğun bakımda 12 saat uyutuldu. Dün sabah gözlerini açan genç futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EMRESPOR’DA DA OYNAMIŞTI
1992 İzmir doğumlu Serhat Hürriyet, futbola 2003 yılında Bucaspor'da başladı. 2010'da Fenerbahçe'ye transfer olan Serhat, 3 yıl sarı lacivertli kulübün alt yapısında oynadıktan sonra Hatayspor ve Isparta Emrespor kulüplerinde forma giydi. 2013'te Maltepespor'a gelen genç oyuncu, yeşil kırmızılı kulüpte geçtiğimiz nisan ayında takım kaptanlığına getirildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.