AÖF Sınavında Yer Karmaşası

Bugün yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ara Sınavında Anadolu Üniversitesin bir skandalını da daha ortaya çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2011 16:56
AÖF Sınavında Yer Karmaşası

Bugün yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ara Sınavında Anadolu Üniversitesin bir skandalını da daha ortaya çıkardı.

İlimizde bugün yapılan Anadolu Üniversitesine bağlı Açıköğretim Fakültesi Sınavlarında Süleyman Demirel üniversitesinde yapılan sınavlarda bazı öğrencilere aynı sıra numaraları verildiği ortaya çıktı.

SINAV ÖNCESİ SINIFLARDA KARKAŞA YAŞANDI
Süleyman Demirel Üniversitesinde yapılan Açıköğretim Fakültesi sınavlarında öğrenciler sınav binalarına geldiklerinde büyük bir şokla karşılaştılar. Öğrencilere gelen sınav giriş belgelerinde Salon numaraların aynı veya son iki rakamın farklı olması nedeniyle kargaşa yaşadılar. Öğrencilerin sınavda oturacakların yerlerin birden fazla öğrencinin sınav belgesinde aynı olması ise öğrencileri bir an paniğe uğrattı.

SINAV GÖREVLİLERİ DEVREYE GİRDİ
Sınıflardaki sınav görevlileri devreye girerek aynı sıra numarası verilen öğrencileri boş sıralara oturttu.

Sınav Yetkilileri sorunun adayların sınava girecekleri salonların içinde kısım olarak ayrılmasından kaynaklandığını belirterek “Burada Anadolu Üniversitesi mi Yoksa Süleyman Demirel Üniversitesi mi hatalı bilemiyoruz? Aynı salon içinde öğrencilerin kısım olarak ayrılmasının bu tip sorunlar oluşturacağı Anadolu Üniversitesin buna dikkat etmesi gerekirdi” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.