AÖF sınavları saat kaçta yapılacak?

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Bu hafta sonu yapılacak olan AÖF final sınavlarının giriş yerleri internet üzerinden kolayca sorgulanıyor. Peki 26-27 Mayıs AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Yayınlanma:
AÖF sınavları saat kaçta yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milyonlarca öğrenci bu hafta sonu AÖF dönem sonu sınavlarına katılacak. Peki giriş yerleri nasıl sorgulanır?

AÖF GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA

AÖF sınav giriş belgesini almak için AÖF otomasyon sistemine öğrenci girişi yapılması gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak Sınav giriş belgesi sorgulaması yapılabilir. Sınav giriş belgelerinin sınav esnasında mutlaka öğrencinin yanında bulunması gerekiyor.

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

İki oturumda yapılan AÖF sınavları saat 9.30'da başlıyor. Adayların 9.30'a kadar sınava gireceği salonlarda olması gerekiyor.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik BelgesiFotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.Geçersiz Belgeler Öğrenci Kimlik Kartı Sürücü Belgesi (Ehliyet) Mesleki Kimlik Kartları Askeri Kimlik Belgesi Baro Kartı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.